viernes, 13 de septiembre de 2013

INFORMACIÓ INICIAL

AMIPA C.P. ES PUIG LLOSETA
amipalloseta.blogspot.com
telèfon mòbil 691222598

L’AMIPA  del Col.legi Públic Es Puig, en col.laboració amb el centre escolar, l’Ajuntament i d’altres entitats, té previst dur a terme durant el curs escolar 2013-2014, entre d’altres, les següents actuacions:

1-Ofertar als membres de l’Associació de mares i pares una sèrie  d’avantatges. Com a NOVETAT d’aquest curs cada alumne disposarà d’un CARNET DE SOCI INDIVIDUAL. Aquest carnet serà d’obligada presentació per poder gaudir dels descomptes  de les excursions, de les activitats extraescolars i de tots els beneficis que ofereix l’AMIPA als nostres socis:
a) Servei de MATINET DIARI de 7’00 a 9’00 hores durant tot el curs.
b) Possibilitat de realitzar les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS que l’AMIPA ofereix per dur a terme  durant el  curs de les 16’00 a les 17`00 hores, com a alternativa a l’activitat d’estudi gratuïta que ofereix el centre. (Veure full adjunt).
c) REDUCCIÓ d’un 50% en l’IMPORT DEL TRANSPORT DE TOTES LES EXCURSIONS que realitzin els alumnes associats durant el curs escolar.
d) Possibilitat d’obtenir  DESCOMPTES a una sèrie de BOTIGUES i ESTABLIMENTS del nostre poble (llibreries, perruqueries, comerços, estètiques, electrodomèstics, impremta…). Aquests descomptes es faran tant als pares com als fills que són socis de l’AMIPA. Participen en aquesta iniciativa una trentena de comerços locals. Passarem un llistat detallat a tots els nostres socis a principi de curs. Tots els comerços col.laboradors disposen d’un cartell que anuncia la campanya.

2-Facilitar la distribució dels xandalls escolars a tot l’alumnat. L’AMIPA  posa a la disposició de tot l’alumnat, al llarg del curs, material esportiu amb el logotip del centre, a uns preus molt econòmics.
3-Participar en les festes escolars que determini el Consell Escolar de l’escola.
4-Participar en festes organitzades per altres entitats del poble. L’AMIPA  participa activament en festes organitzades per l’Ajuntament i, a més, en dinamitza d’altres perquè les famílies del poble hi puguin participar: Carnaval, Fira de la sabata, diada  de paelles ASPANOB…
5-Organitzar diades per gaudir en família de festes tradicionals com Sant Antoni.
6-Organitzar passejades solidàries en bicicleta pel poble amb la finalitat de recaptar doblers que van destinats al Fons Solidari.
7-Organitzar xerrades trimestrals de l’Escola de pares.
8-Atendre a tots els pares i mares, traslladar les seves demandes i peticions als òrgans de govern del centre.
 9-Coordinar amb les administracions públiques una millora en la qualitat educativa.
10-Elaborar i distribuir gratuïtament la revista de l’anuari escolar als nostres socis i una fotografia a tots els alumnes de sisè de Primària. L’AMIPA s’encarrega d’elaborar cada any l’anuari de l’alumnat del centre. Enguany, com a novetat, s’ha ofert en format PDF perquè tothom se’l pugui descarregar.  També, com a record de la seva estada a la nostra escola, tots els alumnes de sisè reben una fotografia que subvenciona íntegrament l’AMIPA.
11- Organitzar un sopar de tots els pares de la nostra escola a finals de curs i aportar l’animació perquè els nins puguin gaudir de la festa.
12-Col.laborar amb dos representants en la comissió del fons de llibres de l’escola.



COM FER-SE SOCI DE L’AMIPA?
Per motius d’agilitat i comoditat per tots, demanam que respecteu els terminis de presentació del full d’inscripció. Això és molt important a l’hora de determinar les activitats extraescolars que durem a terme durant el curs i aconseguir puntualitat en el seu inici ; també, per tenir  els llistats de socis i poder fer els seus carnets.
Les famílies que ja eren sòcies el curs passat continuen essent-ho durant aquest. Si algú es vol donar de baixa ho pot fer abans del 30 de setembre deixant un missatge al nostre telèfon mòbil o un escrit a la nostra bústia. Si hi ha hagut algun canvi en el vostre número de compte bancari també ens ho heu de notificar.

MOLT IMPORTANT: Només s’ha d’entregar el full d’inscripció en aquests tres casos:

1-Els socis de nova incorporació. Són les famílies que per primera vegada es fan sòcies de l’AMIPA, bé perquè és el primer any que els seus fills comencen a l’escola, bé perquè fins ara no eren socis nostres.
2-Tots aquells alumnes que estan interessats en dur a terme alguna activitat extraescolar de les que ofereix l’AMIPA.
3-Aquelles famílies que ja eren sòcies el curs anterior però que tenen un fill o filla que comença nou a l’escola.

En aquests tres casos, cal emplenar les dades del full d’inscripció i entregar-lo a l’oficina de l’AMIPA  (ENTRADA DE L’EDIFICI PRINCIPAL). Per facilitar el tràmit es disposa d’una BÚSTIA situada a l’exterior de l’oficina.

Per motius d’agilitat i funcionament, l’AMIPA gestiona els cobraments pel banc mitjançant domiciliació bancària (cal entregar el número de compte amb el full d’inscripció).  En cas de no voler domiciliar el pagament, s’haurà de fer un ingrés al compte de l’AMIPA 2051.0031.86.1004747427. Cal indicar el nom i el curs de l’alumne. No s’acceptaran pagaments en efectiu.

Per poder beneficiar-se de tots els avantatges esmentats, s’ha de pagar una QUOTA ANUAL PER FAMÍLIA DE 30 EUROS.  La quota que paguen els nostres socis no és per alumne, sinó per família. Cada alumne tendrà un carnet individual.

Remarcar que ni les activitats extraescolars ni la venda dels xandalls generen cap benefici a la nostra associació.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.